onsdag den 15. september 2021

Besøg i hvalpekassen hos Rosas skønne hvalpe❤

 Kære Allesammen


Endnu en uge er gået, tiden går hurtig- og det gør de dejlige hvalpes udvikling i stor grad også. Fra at kun ligge og sove og die, er der nu mere gang i sanserne. Hørelsen og synet er ved at blive udviklet, nu reagerer de små poder på de lyde vi laver i hjemmet. Det er også nu vi går igang med lyd træning, med bla. tordenvejr, fyrværkeri, børnelarm, plutselige lyde m.m. Det betyder meget for deres robusthed senere at de allerede nu bliver udsat for nye indtryk. 

Ellers nyder de 5 små livet i hvalpekassen, som er trygt og godt under mors kærlige omsorg og pleje. Rosa er en fantastisk mor, hun passer dem så godt.

Hvis I ønsker at tilkøbe den store hvalpepakke(info i velkomst mail), så må I gerne give mig besked via sms senest onsdag d. 22. sept., så kan jeg få den pakket klar til I kommer på besøgsdagen- der vil I kunne få den med jer hjem, så alt er klar til den hvalps ankomst. 


Rigtig god fornøjelse med filmen❤




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Søde Sofus på stranden 🥰🐶❤️

Sofus  har fået en skøn familie. 💖 Leder du efter en bedste ven ❤️🐶 så at lige skønne Sofus her. Han er den skønneste, gladeste cavapoo hv...